Το Σωματείο

Σας καλωσορίζουμε στην ιστοσελίδα του επιχειρησιακού σωματείου των εργαζομένων της Victus Networks.

Είμαστε μία μεγάλη ομάδα συναδέλφων με

The idea of composing an essay is hard for many students essay help. Among the reasons is because it is. But today a computer can be utilized to speed up the composing process, and that is what we will go over in this article. There are many essay writing applications which were developed by people and businesses, but they all lack some features. Be sure students are going to have the ability to use the app properly and we are going to go over these features. This should allow students to earn credits when they graduate.

κοινές ελπίδες και αγωνίες σχετικά με τον εργασιακό μας βίο και τα τεκταινόμενα στον ευρύτερο χώρο των τηλεπικοινωνιών.

Από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του σωματείου μας, έχοντας απαγκιστρωθεί από παρωχημένες συνδικαλιστικές πρακτικές, δογματικές ιδεοληψίες και κομματικούς τυχοδιωκτισμούς, διατηρώντας όμως παράλληλα την ιδεολογική μας ποικιλομορφία, αγωνιζόμαστε για τα δικαιώματα των συναδέλφων μας, το μέλλον των οικογενειών μας αλλά και τη μοναδική επένδυση με – αποδεδειγμένα – εγγυημένη απόδοση: ​

την επένδυση στο ανθρώπινο δυναμικό της εταιρείας, την τεχνογνωσία του και τα εργαλεία της δουλειάς του.